Film Green-Screen

Voor deze workshops worden er Green-Screen achtergrond schermen geïnstalleerd. De kinderen en jongeren worden in kleine groepjes gedeeld.

Elke groep kan zijn eigen verhaal uitwerken met behulp van een bibliotheek aan geïnstalleerde achtergrond foto’s aanwezig op de tablet of ze kunnen er voor kiezen om hun eigen achtergrond foto te maken met de tablet. Elke groep ontwerpt zijn eigen story-board en kiest de kleding en de bijpassende accessoires. Elke groep neemt dan zijn eigen film op.

Korte workshop ( halve dag ) :

Tijdens de korte workshop maken de kinderen en jongeren kennis met de Green Screen techniek en is er voldoende tijd om een aantal korte experimenten uit te werken.

Lange workshop ( 1 dag ) :

Tijdens de lange workshop maken de kinderen en jongeren in groep hun eigen kort film. Op het einde van de dag kunnen de kinderen en jongeren dan samen naar elkaars films kijken op een groot scherm.

Voor deze workshops zijn alle werkmaterialen inbegrepen

Wil je graag meer info of bijkomende details te weten komen over de workshop? Of wil u graag een offerte aanvragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Deze workshop kan aangepast worden voor kinderen en jongeren met een beperking.